Steunuiltjes

Als Spectrum vinden wij het belangrijk dat het goed gaat met onze leden en ook tussen onze leden. Het kan echter voorkomen dat je problemen hebt met iemand uit je commissie*, het bestuur of een ander lid binnen de vereniging. Wanneer dit het geval is, kan het helpen om hier met iemand over te praten. Daarom zijn er binnen de vereniging drie steunuiltjes. Zij kunnen als een luisterpaal dienen en indien nodig ook als mediator bij een lastig gesprek. Hieronder stellen de steunuiltjes zichzelf aan jou voor.

Let op: De steunuiltjes van Spectrum zijn geen professionals. Bij (ernstige) persoonlijke problemen kan het zijn dat zij je doorsturen naar één van de professionele kanalen van de UvA.

* In iedere commissie zit een afgevaardigde vanuit het bestuur. Ook zij zijn beschikbaar als aanspreekpunt over problemen binnen het reilen en zeilen van de commissie. Maak dus zelf een keuze met wie jij over je commissieproblemen wilt spreken.

Anne Nijenhuis

Hallooo, mijn naam is Anne!
Ik ben tweedejaars bèta-gamma met major Kunstmatige Intelligentie (lekker originele major inderdaad). Ik ben al vanaf het begin actief lid bij Spectrum, waarbij ik lid ben geweest van de EC en nu nog steeds volop mee doe met de SportCie. Als SportCie lid kan sporten in de vrije tijd natuurlijk niet ontbreken. Dus ik ga graag hardlopen en boulderen.
Je kan me verder nog wel eens vinden in het hok voor een vlotte babbel, een lekkere bak koffie of om een turkse pizza te eten van onze geliefde Fuat.

Als steunuiltje kan je me te allen tijde benaderen om over van alles en nog wat te praten! Of je me nou een appje stuurt of aanspreekt in het hok, de bibliotheek of in de Gieter, het is allemaal goed! Je hoeft nooit bang te zijn dat jouw probleem niet groot genoeg is, of juist te groot is. Ik luister graag naar je. Ook al is het alleen om even te ratelen. En daarbij blijft natuurlijk alles vertrouwelijk tussen ons.

Liefs, Anne

+31 6 11240430
anne.nijenhuis1@gmail.com

Thomas Rutgers

Hoi!
Ik ben Thomas, ik kom uit Amsterdam en zit momenteel in mijn vierde jaar van FPS. Naast ijverig studeren houd ik me bezig met koken, bakken, sporten, theatermaken, noem maar op. Naast mijn bestuursjaar als penningmeester in 2022 heb ik ook talloze commissies gedaan en evenementen meegemaakt, en snap dus goed wat er binnen de vereniging kan spelen!

Verder ben ik mee geweest als steunuiltje op EJD, en heb de vertrouwenspersoon cursus van de UvA gevolgd. Als je dus een probleem ervaart binnen een commissie of op een evenement, kan je altijd naar me toe stappen – om advies te vragen, simpelweg je verhaal kwijt te kunnen of, mocht dit nodig zijn, om doorverwijzingen te krijgen naar professionals. Je kan alles bij me kwijt, en het blijft uiteraard tussen ons.

Dus bij twijfel, bel me of stuur mij een appje of een mailtje, en dan kan je in ieder geval je hart luchten!

Liefs, Thomas

+31 6 11905776
thmsrtgrs@gmail.com

Faye Driebergen

Hoiii mijn lief spekjeee,

Ik ben Faye en ben inmiddels al een masterstudent (i know ik ben antiek), maar was ooit een twijfelende bg-er met de major brein en cognitie. Je kan mij nog regelmatig in het hok vinden om koffie te halen, flauwe grapjes te maken, en broodjes geitenkaas (met appel en honing) te grillen. Naast mijn studie heb ik een passie voor sporten, zingen en nog veel meer dingen.

Ik heb allerlei commissies gedaan in mijn tijd bij Spectrum, en voel me (nog steeds) erg thuis tussen de lieve speccies. Mocht je bij Spectrum ergens tegenaanlopen, iets willen delen, of gewoon lekker kletsen, kan je mij als steunuiltje altijd benaderen. Ik kan een fijne praatpaal(in) zijn, maar kan je ook helpen met de juiste hulp vinden. Alles tussen ons is vertrouwelijk, dus je kan je hele hart (en hoofd) luchten bij mij!

Dus stuur me vooral een berichtje als je wil praten, ik ben er voor je <3

Veel liefs, Faye

+31 6 53579340
faye.3bergen@gmail.com

Naast deze steunuiltjes hebben de andere studieverenigingen ook vertrouwenspersonen. Mocht je liever willen praten met iemand buiten de vereniging kan dat dus met deze personen:

ACD:

NSA:

CONGO:

VIA: