PromoCie

De PromoCie staat midden in onze mooie vereniging. Ze hebben contact met elke commissie om blitzende posters voor ze te maken, geweldige kiekjes te schieten en nostalgische aftermovies te maken. Hoewel ze zelf (haast) nooit een evenement organiseren zijn ze overal. Er is niks beter dan moe op de bank zitten van een heerlijk reisje en de smugmug te openen en alles gelijk her te beleven. Oké, oké, oké, zo snel staan de foto’s vaak niet online, maar herbeleven na een maand maakt het alleen maar nostalgischer, toch? Naast foto’s bouwt de PromoCie voor alle evenementen posters in elkaar, waardoor eigenlijk iedereen wilt komen. En ze onderhouden ook nog eens de Instagram! Kortom, deze commissie is een sort hype-bron voor de vereniging!

ps Lastig om foto’s voor deze pagina te vinden, omdat de commissie altijd aan de andere kant van de camera staat… Toch een poging gedaan hierzo.

psps Wil je niet in de commissie, maar vind je het wel heel leuk om foto’s te maken? De PromoCie wilt je graag voor de achterban! Stuur een mailtje naar promocie@svspectrum.nl