Rondleiders gezocht!

Lieve speccies,

Het is een tijdje geweest, maar de familiedag is weer terug. Èn terug met een knal: zowel voor de eerste als tweedejaars zal er een familiedag georganiseerd worden. Nu jullie langzaam aan terug mogen komen op Science Park, mogen de ouders mee. Op 26 november zijn de tweedejaars welkom en op 3 december zijn de eerstejaars aan de beurt. Andere jaarlagen zijn natuurlijk ook welkom. Op de dagen is er een hoorcollege voor de ouders en een rondleiding op Science Park, zodat de ouders kunnen zien hoe het studeren voor jullie is.

In de rondleiding kunnen de ouders Science Park zien, met de lokalen waarin jullie je colleges volgen. Ook kunnen de ouders het hok zien en waar jullie het liefst eten.

Voor deze rondleidingen hebben we jullie hulp nodig! Lijkt het je leuk om een groepje ouders en studenten rond te leiden en om ze jouw favoriete hoekjes van Science Park te laten zien? Meld je aan, de rondleiding hoef je niet zelf te bedenken, en als je ouders op de familiedag komen kunnen ze bij jou in het groepje. Jullie hulp zullen we keihard nodig hebben!

Als rondleider wordt er van je verwacht dat je om 15:15 uur aanwezig bent. De rondleiding duurt tot 16:45 uur, dus zelfs als je niet de hele dag kan, ben je van harte welkom om te helpen. Aanmelden kan via deze link, we horen graag van je.

Tot 26 november en/of 3 december!

Groetjes,
De Familiedagcommissie 2021