LiftCie

Wij zijn de liftcommissie; het hoopje Spectralen dat verantwoordelijk is voor een jaarlijks lifttripje naar… Naar waar eigenlijk? Gaan we dit jaar echt naar Texel of gaan we gewoon in een kroegje ergens bier drinken?

Af en toe lijkt het wel alsof we dat we dat zelf vergeten zijn door de belachelijke hints en toespelingen (al zijn ze wel allemaal zeer valide). We zijn dat echter niet; we zijn al lang en hard aan de slag om het liftweekend goed op poten te zetten. Dit is dan ook het enige en grote project van de LiftCie. Deze commissie huisvest studenten die van extreem grote avonturen houden en groter dromen dan hun hoofden. Voor het geval je het nog niet van plan was, ga mee met ons op avontuur!

De reis voor dit jaar is al deels rond en de commissie is vol, maar ben jij goed in het bewaren van geheimen en ook iemand die het leuk vindt een stad goed te leren kennen? Schroomdan vooral niet om je volgend jaar aan te melden voor de LiftCie!

Dit was de liftcommissie van 2024. Omdat het liftweekend al geweest is (we zijn naar Heidelberg gelift!) is deze commissie voorbij!