Lid worden

Wat leuk dat je lid wil worden van Studievereniging Spectrum! 

Met het lidmaatschap voor Spectrum kun je gedurende je gehele bachelorperiode evenementen bezoeken en deelnemen aan commissies. Dit kost eenmalig 35 euro. Als je nog twijfelt, kan je hier kijken voor meer informatie!

Ben je geen bachelor student meer maar wil je toch lid blijven van Spectrum? Vul dan dit formulier in!

Voor nieuwe studenten

Wat leuk dat jij Bèta-Gamma, Future Planet Studies of Science, Technology & Innovation gaat studeren! De studievereniging die bij jouw studie hoort is Studievereniging Spectrum.

Spectrum organiseert ieder jaar de Eerstejaarsdagen, dé plek om jouw mede-studenten te leren kennen. Dit vind altijd de woensdag, donderdag & vrijdag vóór de intreeweek plaats. Lees hier voor meer informatie! Voor meer redenen op lid te worden, kijk hier!

In tegenstelling tot sommige studentenverenigingen is er bij Spectrum niets verplicht, maar wel heel veel mogelijk. Voor €35 ben jij voor de duur van je studie lid van deze gezellige en vrijblijvende vereniging. Met dit lidmaatschap krijg je korting op je studieboeken, mag je meedoen met alle leuke activiteiten die georganiseerd worden en kun je in je vrije tijd genieten van een drankje of een snack in de verenigingskamer (kamer B0.171 op het Science Park 904).

Neem vast een kijkje op deze site. Op deze pagina kun je zien wie er op dit moment in het bestuur van Spectrum zitten. Als je vragen hebt kun je ze altijd aanspreken of mailen naar bestuur@svspectrum.nl. Tot in september!

Handige informatie

Je rooster kun je vinden op rooster.uva.nl. Log hier in met je uva-account en je ziet je rooster!

Je kunt ook lokalen boeken om te studeren. Dit kan hier. Je moet hiervoor wel eerst inloggen. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd in onze verenigingskamer gaan studeren, alhoewel de meesten het hier te gezellig voor vinden.

De verkoop van studieboeken verloopt via Spectrum. Zie de pagina boekverkoop. Stuur gerust een mail voor vragen over de boekenverkoop. Voor onderwijs-gerelateerde vragen kun je zijn bij onderwijs@svspectrum.nl.


Ook kun je via uva.mycampusprint.nl website gebruik maken van de printers op Science Park. Let op: dit is helaas niet gratis, je moet eerst tegoed op je account zetten. Mensen die bij de uva in dienst zijn, bijvoorbeeld omdat ze werkcollege geven, kunnen wel gratis printen. (Pro tip: die zijn vaak in de Spectrum kamer te vinden)