wikipedia-weer-online-na-anderhalf-uur-storing.jpg.webp

Wikipediaspel (KAC)

Beschrijving

Hoi, lezer van dit promotiebericht. Het lijkt erop dat je bij veel activiteiten van de KAC bent, dat is top! Dit is de 1e keer dat we je dit bericht tonen. Het is ongemakkelijk, maar vandaag hebben we je hulp nodig. We hebben geen verkopers. We zijn afhankelijk van donaties van exceptionele bezoekers van KAC evenementen, maar minder dan 2% doneert. Als je slechts €2,- doneert, of wat je maar kan missen, kan de KAC doorgaan met bloeien. Dankjewel.

In ieder geval, op 12 april is iedereen om 18.00 welkom om pizza te eten in de brainwave, maar alleen als je je aanmeld via de deze forms:
https://forms.gle/NBiaYYsPwfaNQUbeA

Dan om 19u begint het wikipediaspel!* Nou joepie de fucking poepie, we zien jullie daar! Om 21.30 moet iedereen weer opsodemieteren, helaas pindakaas! En, je bent natuurlijk ook welkom als je een ander spelletje wilt spelen of gewoon wilt komen chillen.

Één kusje, en niet meer!!!
De KAC

*Voor uitleg over het wikipediaspel zal je helaas moeten wachten tot het evenement zelf, of mailen naar barco@svspectrum.nl, die sturen het dan weer door naar kleineactiviteiten@svspectrum.nl

Onderdelen

Brainwave van 12 apr 2023 17:00
tot 12 apr 2023 22:00

Meenemen

Je laptop!