WhatsApp Image 2023-04-12 at 15.24.21.jpeg

Liftweekend

Beschrijving

Lieve Speccies,

Het is eindelijk weer zover, het hoogtepunt van het jaar, het moment waarop we allen hebben gewacht…… Het Liftweekend!!!!!???? ???? Dit geweldige avontuur zal plaatsvinden op 19, 20 en 21 mei dus zet het maar snel in je agenda!????????????

Ben je een beetje avontuurlijk? Of juist helemaal niet en wil je je grenzen verleggen? Dan is dit je kans! Samen met je liftmaatje ga je beroep doen op de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Europeaan en in een dag naar een verrassingslocatie proberen te komen, om hier vervolgens een gezellig weekendje met iedereen door te brengen en de avonturen van de reis uit te wisselen. De kosten zullen inclusief accommodatie, siiicke activiteiten en de busreis terug zijn✨

Het aanmeld formulier staat open, er is beperkt plek en wie het eerst komt die het eerst maalt!! Zoek nog snel je liftmattie uit of vul het ‘vind-je-maatje’ formulier in voor nog meer verrassing of als je maar weinig mensen van het ander geslacht kent want de koppels moeten (uit veiligheid) jongen-meisje zijn!

Groetjes van de LiftCie????

Onderdelen

Waar: Zeggen we niet!! van 19 mei 2023 10:00
tot 21 mei 2023 17:00

Prijs

Maximaal 110 euro

Meenemen

Heuleboel, check paklijst (tegen die tijd)