Eerstejaarsdagen

Hoi toekomstige eerstejaars! Speciaal voor jullie organiseert Spectrum elk jaar de Eerstejaarsdagen (EJD). Deze dagen zijn vergelijkbaar met de Intreeweek van de UvA, maar dan georganiseerd door ons! Er staan je drie legendarische dagen vol plezier en gezelligheid te wachten. Maak je geen zorgen, dit is gezelligheid in haar puurste vorm en is dus geen ontgroening of iets dergelijks. Er zullen vele activiteiten en leuke (feest)avonden worden georganiseerd! De afbeelding hierboven is een kleine sfeerimpressie van hoe gezellig en groot de EJD is!!

Op 21, 22 en 23 augustus hebben we voor jullie drie geweldige dagen georganiseerd die je de rest van je studiecarrière niet meer zal vergeten. Dit avontuur zal zich op een boerderij in Appelscha afspelen en 50 euro kosten (excl. lidmaatschap). Vrijwel alles is hierbij inbegrepen: vervoer heen en terug naar Amsterdam, overnachtingen, leuke activiteiten en eten en drinken (tijdens de feesten worden de drankjes tegen een schamel vriendenprijsje verkocht). Gezelligheid en (bijna) alle toekomstige studenten ontmoeten zijn gratis bijkomstigheden! Ook ben je meteen lid van de leukste studievereniging van Amsterdam!

Dit jaar is het thema “Ze leefden nog lang en gelukkig”. Met 5 á 6 andere eerstejaars wordt jij ingedeeld in een groepje en krijgen jullie je eigen super vette thema. Verder komen er nog veel meer leuke activiteiten en spelletjes om je mede eerstejaars te leren kennen. Op de laatste avond zal er een thema feest zijn waarbij we met ons allen in de beste thema outfits de hele avond feesten.
Nadat we woensdag 21 augustus ‘s ochtends op het Science Park hebben verzameld, reizen wij met bus naar onze heerlijke bestemming om daar het begin van je nieuwe studie te vieren!

Meld je zo snel mogelijk aan, want vanwege de toename van eerstejaars studenten kunnen we niet iedereen van een plek verzekeren. Aanmeldingen zijn open en aanmelden kan uiterlijk tot en met 1 augustus. Je kunt je aanmelden voor EJD via deze website of via de knop beneden: https://tactile.svspectrum.nl/event/eerstejaarsdagen-2024  Daarna word je doorgestuurd naar een betalingssite. Let op: je aanmelding is pas compleet als je betaald hebt en een bevestiging hebt ontvangen! Uiterlijk halverwege augustus ontvang je nog een mailtje met daarin meer informatie over de dagen zelf, zoals een paklijst en wanneer je waar precies verwacht wordt. Als je nog vragen hebt kun je altijd een mail sturen naar ejd@svspectrum.nl. 


 Zorg ervoor dat je een plekje weet te bemachtigen op de gezelligste Eerstejaarsdagen van Nederland! Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook!!!

Liefs, 

EJD commissie 2024

Jinty, Filien, Jameyra, Félinn, Julika, Cinta, Silke & Arthur