Bestuur

Bestuur 2024 (Restuub)

Cato de Veld – Voorzitter

Ik ben Cato de Veld en ik mag het komende jaar jullie voorzitter zijn en daar heb ik ongelofelijk veel zin in. Ik kom uit het prachtige Nijmegen en ben 20 jaar. Ik voetbal met veel plezier met mede-speccies in een team genaamd de Ballie Baddies dus (bijna) elke zondag ben ik op het veld te vinden. Verder heb ik elke maand een andere hobby zoals bijvoorbeeld haken, bakken, lezen, tekenen dus voor creatieve dingetjes ben ik altijd bij. Ik heb het gevoel dat ik veel van jullie al ken maar kijk er naar uit om jullie dit jaar nog beter te leren kennen. Ik zie jullie graag in het hok en bij evenementen!

Sebastiaan van Deursen – Secretaris en Hoofd Onderwijs

Ik ben Sebastiaan en zal het komende jaar als Secretaris met jullie het mailcontact onderhouden. En als Hoofd Onderwijs zal ik me ontfermen over bijvoorbeeld het ICA en de Studiereis. Ik kom uit Amstelveen (de groenste gemeente van de Randstad!!) en ben daar al vele jaren op scouting vuurtjes aan het maken. Nu ben ik als 2e-jaars Bèta-Gamma al een half jaar bezig met mijn major Biologie en doe dat met veel plezier. Misschien zie je me wel eens in het hok een boek lezen, dat doe ik ook graag!

Jameyra Axwijk – Penningmeester

Ik ben Jameyra, 19 jaar, kom uit Zaandam en ik studeer Beta-Gamma met een major sociologie. Ook ben ik jullie nieuwe penningmeester! Naast studeren voetbal ik in een heel erg leuk vriendenteam waar veel andere Speccies ook inzitten, ben ik fanatiek bordspelletjes speler en een erg goede puzzelaar (al zeg ik het zelf). Ook ben ik altijd bij voor een borreltje hier en daar. Binnen Spectrum ben ik tot nu toe actief geweest in de EC, de SportCie & de BarCo. Ik zal vaak in het hok te vinden zijn aankomend jaar, dus kom vooral langs!

Steven Voerknecht – Commissaris Activiteiten

Ik ben Steven, 19 jaar en kom uit Pijnacker. Ik zit in het 2e jaar van Bèta-Gamma met major kunstmatige intellegentie. Ik hou van schaatsen, zeilen, muziek en toneelspelen en ga me als jullie Commissaris Activiteiten ontfermen over de gezeligste evenementen van Spectrum. Ik ga als bestuurslid in de ToCo, KoCo, KAC, BarCo, FeestCie, CEC, HokCo en de Brainwave zitten! Ook zal ik me bezig houden met de app. Kortom, jullie kunnen van mij superveel (gemedieerde) hype verwachten en ik heb ontzettend veel zin in alle geweldige evenementen die we gaan organiseren!

Arthur van Campenhout – Commissaris Extern

Ik ben Arthur, inmiddels derdejaars Bèta-Gamma met de major Kunstmatige Intelligentie. Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam en woon tegenwoordig in het mooi Diemen. Komend jaar mag ik de prachtige functie: commissaris extern gaan vervullen. Dat betekent dat ik vooral de reisjes zal helpen organiseren en Spectrum nog rijker ga maken. Jullie kunnen mij kennen van het hok, de vele reisjes, of andere evenement waar ik met veel plezier aanwezig ben geweest! Zo stonden voor mijn bestuursfunctie de EC, EJD, AJW en KoCo al op mijn Spectrum-CV, commissies zitten in mijn bloed! In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met gezelligheid, sporten (als je een keer wil squashen app vooral) en op feesten ben ik ook altijd te vinden. Dus heb je ideeën over acquisitie, vragen over commissies of zin om te verliezen met tafelvoetbal dan ben ik de persoon die je nodig hebt. Ik heb enorm veel zin in komend jaar en hoop jullie allemaal nog veel te zien, in het hok, maar nog liever op alle leuke evenementen!