Bestuur 2023

Bestukadoors

Hielke Boers – Voorzitter

Hoi allemaal, ik ben Hielke, woon in Diemen, en mag komend jaar jullie voorzitter zijn (zeer leip). Heel wat van jullie zal ik al kennen, de rest hoop ik komend jaar te mogen leren. Herkenbaar ben ik aan mijn gele liftcie 2022 trui, blonde krullen, herkenbare lach (als je het vermoeden hebt dat er een zeehond gestrand is in het hok dan ben ik het gewoon) of het feit dat ik gewoon veel zeg. Ik hoop dat ons bestuur jullie allemaal komend jaar een zeer gave tijd kan bezorgen en onze (spreekwoordelijke) deur staat voor iedereen altijd wagenwijd open.

Cinta Schoorl – Secretaris

Hai allemaal! Ik ben Cinta, 20 jaar en afkomstig uit het mooie Haarlem. Als tweedejaars FPS bèta wappie sta ik graag in de grond te boren en bodems te bewonderen. Komend jaar mag ik jullie secretaris zijn wat betekent veel zaakjes op de achtergrond regelen, maar ook de ledenmail die jullie elke week van mij krijgen! Ik heb een jaar bij de KoCo mogen genieten en ga mij dit jaar bezig houden met de TIS, Cultcie en Liftcie onder andere! Ik heb heel veel zin om gave evenementen met jullie neer te zetten en te beleven en te genieten van alle Hok-gezelligheid natuurlijk.

Tot snel!

Jinty van Driel – Penningmeester

Hallo lieve Speccies,

Jullie kennen mij misschien al wel van de KoCo (een van de mensen die op AJW en EJD lekker in de pannen staat te roeren) maar mijn naam is Jinty en ik zal het komende jaar de penno van Spectrum zijn. Ik ben woonachtig in het pietoreske Diemen. Ik heb super veel zin in het komende jaar om met mijn mede-bestukies Spectrum draaiende te houden. Ik hoop jullie allemaal te zien op de super leuke Spectrum activiteiten komend jaar. Het hok is inmiddels mijn tweede huis dus kom vooral lekker langs, want ik ben altijd bij om een kopje koffie of thee te drinken.

Veel kusjes en tot in het hok!

Leila Cramwinckel – Commissaris Activiteiten

Hoi lieve leden!

Mijn naam is Leila en ik ben jullie nieuwe commissaris activiteiten. Ik heb ondertussen al ge-salsa’d als EC, druk gemaild als AcqCie, tosti’s gesmuld als AJW en jullie allemaal (liefdevol) toegeschreeuwd op EJD. Ik kijk enorm uit om komend jaar ook nog eens te barren, feest en koken (of in ieder geval poging doen tot :)) Ik ben een loyale Beta-Gamma’er, met de major aardwetenschappen. Ik zit dus ondertussen helaas tussen een iets mindere helft van Spectrum; bij FPS… Ik doe alsof ik het leuk vindt en stiekem is dat ook wel zo denk ik. In ieder geval, kom een keertje met me kletsen in het hok over een kom garnalennoedels 🙂 Tot snel!

Mae Busker – Commissaris Onderwijs

Heyyy species, Ik ben Mae, 20 jaar oud en kom uit Diemen. Ben ondertussen tweedejaars Future Planet studies student met de track future earth. Het leukste van FPS is toch wel echt de grondboringen (love podzol), dat duurzaamheid centraal staat en de mensen . Naast de studie ben ik lekker fanatiek met hockey en schaatsen. En een feestje hier en daar zeg ik zeker geen nee tegen. Jullie zullen mij kunnen herkennen van de vele activiteiten die ik heb bijgewoond en alle borrels waar ik lekker sta te dansen tot mijn voeten niet meer kunnen. Ik wordt stuk je voor stukje steeds meer hok meubilair, maar daar hoor je mij zeker niet over klagen. Met mijn nieuwe functie Commissaris Onderwijs zorg ik voor alle studie gerelateerde aspecten binnen spectrum. Ik heb super veel zin in aankomend jaar en met mijn mede-bestuur gaan we er een tof jaar van maken.

Guus Dungelmann – Commissaris Extern

Hoi, ik ben Guus.

Ik ben 19 jaar en zit in mijn eerste jaar FPS. Ik kom uit Voorburg en ben sinds kort verhuisd naar RXL. In de beperkte vrije tijd die ik had buiten al het heen en weer treinen was ik vooral bezig met feesten met vrienden van me. Ik heb afgelopen half jaar in de KoCo en de EC gezeten. Ik vind het erg leuk om creatief te zijn met koken, maar ga helaas na het Gala de KoCo uit. Ik heb echt super veel zin in het komende jaar en hoop zo veel mogelijk van jullie te leren kennen!