Bestuur 2021

Lustuur

Sietske Bredius – Voorzitter

Hey hoi hallooo lieve allemaal, Mijn naam is Sietske, ik ben 19 jaar oud, tweedejaars FPS, afkomstig uit het pittoreske Soest (S035T) en suuuper blij om jullie nieuwe voorzitter te zijn! Sporten, tekenen en dansen zijn mijn favoriete bezigheden – nu is dat laatste vooral een beetje stuiteren op muziek. Ook verzin ik graag de meest ludieke en vergezochte afkortingen/afko’s en kan je me altijd blij maken met schattige dierenfilmpjes. Tot nu toe heb ik me binnen Spectrum vermaakt bij de AJW commissie en de FeestCie.

Ik heb onwijs veel zin om komend jaar samen met vijf anderen alle tijd, energie en enthousiasme in Spectrum te stoppen, voor jullie, en er een geweldig lustrum- en (hopelijk snel)coronavrij jaar van te maken! Bijna vergeten: ik vind het heel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Schroom dus niet om een praatje met me te maken als je me een keertje tegen komt – is alleen maar leuk! 🙂

Bart Verplanke – Secretaris

Dag stralende spectralen, Ik, ben Bart. 21 jaar, 2dejaars Bèta-gamma met majoor Brein en Cognitie. Dit 25ste bestuursjaar heb ik de eer om de secretaris te zijn van het lustrum bestuur! Sommige kennen mij misschien al als redactielid van de TIS of als fanatieke promotie filmpjesmaker. Naast verhalen en films in elkaar te knutselen ren ik graag rond door Amsterdam Noord, of ben ik mijn eindeloze boekenlijst aan het afwerken.

Ik heb enorm veel zin om samen met deze geweldige mede bestuursleden, en natuurlijk heel Spectrum, een jaar vol spectraculaire evenementen neer te zetten. Genoeg over mij, ik leer graag meer over jullie! Dus als je me ziet, schreeuw gerust ‘Secretaart’, tot snel!

J. S. – Penningmeester

Lotte Vlek – Commissaris Activiteiten

Hoi Hoi, Ik ben Lotte, creatief en springend speccie, professioneel twijfelaar als het gaat om de juiste studie en dol op avontuur. Daarnaast ben ik sinds maart ook planten mama en ben ik in continue strijd om al mijn plantjes gezond te houden (anders gaan ze naar ’t plantenziekenhuis 1 kamer verder). Ik ben tweedejaars Bèta-gamma student met major Brein en Cognitie en dat bevalt me goed.

Ik ben ontzettend enthousiast om jullie nieuwe commissaris activiteiten te worden en ben vooral in om de stilte te doorbreken met gekke activiteiten. Kom vooral naar me toe met al je levenstwijfels zodat we er samen om kunnen lachen, daag me uit voor een potje ninja of geef me een stukje chocola om een glimlach op mijn gezicht te toveren (dat mag altijd 😉 ).

Hanke Pijlman – Commissaris Onderwijs

Hoi lieve Spekkies! Mijn naam is Hanke Pijlman, ook wel Hanneke Pijlsma, en ik ben dit jaar jullie eerwaarde commissaris onderwijs! Alles wat met onderwijs te maken heeft moet leuk zijn, en ik ben ook zeker van plan dat dit jaar te laten zien: dat onderwijs alles behalve saai is :). Ik kom uit het schitterende Castricum, onder de Amsterdammers beter bekend als camping Bakkum, en ik verhuis deze kerstvakantie (eindelijk) naar Amsterdam.

Ik ben momenteel 20 jaar oud en zit in het derde jaar van de gamma track van FPS. In mijn vrije tijd kan je me vinden op de atletiekbaan, op een surfplank, in een boom, op een longboard, achter de piano, met een gitaar in m’n hand of op zoek naar avontuur! En natuurlijk heb ik ongelooflijk veel zin in het nieuwste avontuur wat mij en mijn vijf mede bestuursleden te wachten staat: het 25ste Bestuur van Spectrum! Hopelijk tot snel! Kusjes

Jop Sutmuller – Commissaris Extern

Heyhoi Allemaal, Ik ben Jop Sutmuller (21), tweedejaars Bèta-gamma student en ik heb afgelopen jaar besloten een major KI (Kunstmatige Intelligentie) te doen. Een heel jaar lang zal ik, met zeer veel plezier, binnen het Spectrum bestuur fungeren als Commissaris Extern. Een andere bezigheid die ik graag doe is sporten, maar helaas betrap ik mezelf er te vaak op dat ik dan toch weer een hele week niet gesport heb. Dat is als je thuis door je hele huis heen dansen niet meetelt, want dat is namelijk iets wat ik wel met regelmaat doe.

Ook op de reisjes en bij feestjes of borrels, als die er weer eens mogen zijn, zal je mij niet stil zien zitten. Ik ben altijd aanwezig en dans de hele avond in de rondte. Kom gezellig een keer met me mee dansen. Dat kan overal, gezellig bij de Spectrum borrels of in het hok, waar je me ook veel zult vinden.