Bestuur 2020

Beestuur

Bram Polfliet – Voorzitter

Hoi leuk je te ontmoeten! Ik ben Bram, de voorzitter van Spectrum. Samen met vijf anderen heb ik de grote eer om hart en ziel in deze vereniging te storten. Als voorzitter stap ik in de voetsporen van Josefien Meerevoort en ga ik een waardige poging doen tot het inspirationele speechen en het enthousiasmeren van ons dynamische bestuur. Ik zit op dit moment in het 3e jaar van Future Planet Studies met een major Business Administration. Waardoor ik ook te vinden ben op de Roeterseiland Campus.

Ik hou heel veel van mensen, gitaarspelen en films kijken. Tevens kan je me ook wel eens vinden in een hele foute kroeg, zoals de illustere Spectrum Stamkroeg: Montmartre. Ik ben super enthousiast voor het komende bestuursjaar en ga mijn uiterste best doen om jullie te representeren. Kom dus vooral naar me toe voor een high five en een leuke babbel. En zoals altijd: Spectrum breed, Spectrum hoog!

Esmée van Rixel – Secretaris

Beste speccies of spectralen, bèta-gammas en fps’ers, vegetariërs (tot etenstijd) en wereldverbeteraars, kortom lieve iedereen, Met trots kan ik zeggen dat ik de secretaris van Spectrum ben. Mijn naam is Esmée van Rixel en ik zit in mijn 2de jaar bèta-gamma neurobiologie. Met groot enthousiasme, een best redelijke planning, een drang naar overzicht en mijn hart op mijn tong voer ik mijn functie uit.

Voor dit jaar hebben jullie me waarschijnlijk voornamelijk door het hok zien rennen om net op tijd mijn hoorcollege te halen. Maar vanaf nu zal ons nederige stulpje een tweede huis voor me zijn. Kom me daarom vooral opzoeken om samen een kopje thee te drinken of om samen op excursie te gaan naar Anna’s Tuin en Ruigte, zodat ik ook nog wat frisse lucht krijg. Tot snel in het hok of elders, ik heb er zin in!

Anouk Mul – Penningmeester

Hoi! Ik ben Anouk, maar noem me Aardnokkel of Mullie en je tovert een glimlach op mijn gezicht. Komend jaar mag ik jullie Penningmeester zijn! Hoewel ik waarschijnlijk gekozen ben vanwege mijn krullen, hou ik wel van een puzzeltje (vandaar mijn major KI?), kan ik gestructureerd werken en let ik graag op andermans geld, in tegenstelling tot mijn eigen. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, dus buiten de ring ken ik de weg niet en is Nederland meer dan de Randstad? Grapje.

Het liefst zit ik 3 keer per week in de bioscoop, probeer ik mijn kamerplanten in leven te houden en kijk ik voetbalwedstrijden van Ajax. Oja, voetballen doe ik zelf ook al mijn hele leven, maar als koningin Gele Kaarten heb ik nu dus gekozen voor een carrièreswitch naar het bestuur van Spectrum! Ik heb enorm veel zin om met mijn medebestuursleden aan de slag te gaan en kan niet wachten nog een jaar met jullie in het Hok Prince Ministars te eten en chocomel te drinken. Kusjesss

Yasmine Stoop – Commissaris Activiteiten

Hoihoooiii lieve, lieve speccies, Ik ben Yasmine Stoop en aankomend jaar ga ik met heel veel enthousiasme de functie Commissaris Activiteiten vervullen. Mensen vragen wel eens waarom ik zo vaak lach en dat komt vooral omdat ik van alles wat ik doe zoveel mogelijk probeer te genieten en dat hoop ik aankomend jaar dan ook zoveel mogelijk te doen, met mijn ontzettend leuke mede bestuursleden en jullie allemaal! Ik houd ontzettend veel van gezelligheid, mensen om me heen en natuurlijk enorm van Spectrum en daarom lijkt het me fantastisch om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren waar die gezelligheid voor iedereen gevonden kan worden.

Verder kom ik uit Utrecht (Uuuuu), superleuke stad!! En ik zit in mijn tweede jaar van FPS, waarin ik de gamma major volg. 2x per week kan ik even lekker m’n energie teveel kwijt op het voetbalveld met een geweldig team, vooral in de derde helft (kelderklasseeee) en een spelletjesavond zal ik nooit missen, want daar hou ik enorm van. Kom vooral lekker een biertje of colaatje op een borrel, diner, feest of kleine activiteit meedrinken, want zoals ik al zei, ik hou van gezelligheid en als activiteiten zal ik daar dan ook allemaal bij zijn!

Jasmijn Hoevers – Commissaris Onderwijs

Hoi lieve Speccies! Ik ben Jasmijn en zo’n 21 jaar geleden ben ik geboren in Wageningen. Inmiddels zit ik alweer in mijn derde jaar van Bèta-Gamma met de major biologie en kan ik vol trots en enthousiasme zeggen dat ik commissaris onderwijs ben van bestuur 2020! Ik zal me een jaar lang volledig storten op alle studiegerelateerde zaken die Spectrum te bieden heeft. Zo wordt voor iedereen het studeren (en kiezen) wat makkelijker én leuker! Spreek me gerust een keer aan als je meer over me wilt weten of gewoon een (coca) colaatje wilt drinken. Liefs!

Finn Spittel – Commissaris Extern

Hoi, Ik ben Finn en ik ga me een jaar lang inzetten voor alle reisjes en acquisitie binnen de vereniging als Commissaris Extern! Als je me al een beetje kent weet je dat ik hou van chillen en op reis gaan. Maar ook voor een goede film of serie kan je mij zeker wakker maken. Net zoals Anouk ben ik geboren binnen de A10 en moet ik altijd wel even slikken als ik me buiten dit warme nest moet begeven, maar daarna ben ik niet meer te stoppen! Intern en extern van het hok ben ik altijd wel te paaien voor een praatje en een goede woordgrap (hoe droger, hoe beter). Tot in het hok!