Boekenverkoop

uvabooks.png

De boekenlijsten voor collegejaar 2021-2022 semester 1 staan nu online!

Bij studeren horen ook boeken. Daarom helpt Spectrum je bij het bestellen van de juiste boeken voor een zo laag mogelijke prijs (studeren is immers al duur genoeg). Let bij het bestellen van boeken dan ook goed op welke boeken verplicht zijn en welke boeken slechts aanbevolen1. Bij vragen over de boekverkoop kun je mailen naar onderwijs@svspectrum.nl.

Let op: Je bent verplicht om op het moment dat je boeken bestelt daadwerkelijk lid te zijn van Spectrum, aangezien je van de lidmaatschapskortingen profiteert. Doe je dit zonder dat je lid bent van de Spectrum, dan staan hier sancties op.

Boeken met korting

studystore.png

Als Spectrumlid kun jij je studieboeken bestellen met korting via de webshop van StudyStore. Je ontvangt hier de wettelijk maximaal toegestane korting op Nederlandse boeken (5 of 10%) en daarnaast ook nog eens maar liefst 15% op internationele boeken. De boeken die je hier bestelt zijn bovendien gecontroleerd door de opleiding2, dus je weet zeker dat je de goede boeken bestelt. Klik hier om naar de bestelpagina te gaan! 

Tweedehands boeken 

Liever een tweedehands boek? UvAbooks is een gratis tool voor en door studenten om boeken te (ver)kopen aan andere studenten. Hoe het precies werkt vind je hier. Let er bij het gebruik van deze tool op dat je de juiste boeken koopt (check altijd het ISBN en de druk). Klik hier om naar de pagina te gaan!

Bij vragen over de boekverkoop kan contact worden opgenomen met onderwijs@svspectrum.nl.

1 Het kan zinvol zijn bij (aanbevolen) boeken eerst bij de docent of een student die het vak al eerder heeft gevolgd te invormeren in hoeverre het boek een goede toevoeging is.

2 We doen ons uiterste best een foutloze boekenlijst te publiceren en contreleren deze nauwkeurig i.s.m. de opleiding. Echter kan Spectrum niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele incorrectheden in de lijst.